Skip to main content

5 NAČINOV , KAKO LJUDJE IZRAŽAMO in RAZUMEMO LJUBEZEN

Naš in partnerjev jezik sta lahko tako različna kot slovenščina in kitajščina.

Lahko se še tako trudimo izražati ljubezen v slovenščini, toda če partner razume samo kitajsko, nikoli ne bosta vedela, kako naj se ljubita.
Se kdaj počutiš samo in nerazumljeno? Samo in izolirano v svojih občutkih in čutenjih?

Ali ti dejanja oz. nedejanja tvojih ljubih povzročajo občutke neljubljenosti, zavrnjenosti, manjvrednosti in nespoštovanja?
Mislim, da obe poznava odgovor.In verjemi, da v tem še zdaleč nisi sama.To se dogaja meni, tebi in vsaki ŽENSKI okoli naju, le da se o tem bolj malo govori, ker ni tako sexy tema, kot ostale.
Pomisli, kateri je tisti jezik ob katerem občutiš, da si ljubljena?
Kdaj te prevzame toplina in čutiš naklonjenost - lahko svojega partnerja, prijatelja, otroka? Ali so to določena dejanja, ki ti potrdijo ljubezen te osebe do tebe (lahko že to, da otrok pospravi kuhinjo za sabo ali da ti partner pripravi zajtrk)?
Ali je to dotik? Objem, poljub, cartanje?So to besede?
Te oblijejo čustva ljubezni, ko ti prijateljica pove, koliko ji pomeniš in kako zelo te ceni?
Ko te pokliče po pomembnem dogodku in te vpraša, kako ti je šlo?
Kako se počutiš, ko ti nekaj uspe in te šef pohvali, nagradi?
Vse te občutke nosiš v sebi. Ja tudi jaz sem kopala v notranjosti, da sem izluščila svoje najgloblje občutke LJUBEZNI.
Uspelo ti bo, verjemi če je meni in drugim, bo tudi tebi. Le na pot tvojega čutenja se podaj.Zapiši občutke Če rabiš podporo piši v zasebno..

"Vstopi v globine svojih čustev in odkrijte pot do samozavesti skozi raznolike jezike ljubezni. Morda se počutš izgubljeno v prevodu svojih čustev, a verjemi, nisi sama.

Zgodba o nerazumljenosti je vsakdanja zgodba vsake ženske. Pomisli na tiste posebne trenutke, ko je dotik, objem ali besede postavijo most med tabo in ljubljenimi. Čustva ljubezni so zaklad, ki ga nosiš v sebi, a včasih je potrebno zazreti se globoko vase, da bi jih odkrila. Ustvari svojo pot do preobrazbe, kot sem jo storila jaz in mnoge druge ženske. Zapiši svoje občutke, deli svojo zgodbo, in če potrebuješ podporo, sem tukaj zate.

"Knjiga 'Preobrazba: Pot do Samozavesti' je nepogrešljivo orodje za globoko razumevanje petih načinov, kako izražamo in razumemo ljubezen. V vsaki strani se odvija zgodba o ljubezni do samega sebe, pripovedana skozi različne jezikovne izraze. Ob nakupu te čaka posebno darilo ⯑, ki bo še dodatno obogatilo tvojo pot odkrivanja notranje moči in ljubezni. Odkrij svojo preobrazbo in doživi globoko povezanost s svojim notranjim svetom. Tvoja pot do samozavesti se začne tukaj in zdaj. Zgrabi knjigo in sprejmi darilo,(znotraj knjige) ki bo osvetlilo pot do tvoje lastne preobrazbe. ⯑" https://milenapozderec.com/